WaneScan AC

Att mäta tvärmatat virke i höga hastigheter med bibehållen noggrannhet är ofta både kostsamt och svårt. Därför har ADEC tagit fram WaneScan AC, ett mångsidigt mätsystem som klarar just detta.

WaneScan AC är ett intelligent mätsystem som kombinerar mätning av ämnet med kantoptimering, gradering eller sortering. Denna mångsidighet gör att systemet kan anpassas för just den uppgift som är aktuell i er produktion, vare sig det gäller kantning, råsortering eller annan tillämpning.

Precision i hög hastighet

WaneScan AC är rakt igenom optimerat för höghastighetsmätning, från sensorer och hårdvara till kommunikation och analys. Med bibehållen precision, såklart. Systemet levererar brädprofiler med hög mätnoggrannhet för varje dm längd upp till 6 m, i hastigheter upp till 120 bitar per minut.

Låg ägandekostnad

En beröringsfri mätning kräver mindre underhåll och färre driftstopp. Fjärrservice bidrar också till en låg ägandekostnad.

Hur ser ert behov ut?

Beräkningsmotorn är systemets hjärna och kan hantera olika typer av tillämpningar, beroende på kundens behov.

Vi kan mätning

ADEC har under lång tid levererat mätsystem för tvärmatat virke över hela världen. WaneScan AC är vår senaste modell och ett resultat av noggrant utprovade sensorsystem.

Kontakt

Välkommen att kontakta vår partner ScanWare för mer information!

ScanWare_logo
 +46 (0)295 612 88          info@scanware.se

Min lista

Inga produkter finns i listan