Erbjudande: Öka produktiviteten i höst

Låt oss uppgradera och framtidssäkra er automationsprocess i höst och vi köper tillbaka ert gamla styrsystem!

Detta erbjudande gäller alla er som har GE Series 90-30 styrsystem idag. 90-30-systemet uppgraderas till senaste PACSystems RX3i-teknologin från GE Automation and Controls. Vi erbjuder fyra olika uppgraderingskit beroende på ert behov av prestanda och kommunikation, alla till ett mycket förmånligt pris.

Med PACSystems RX3i får ni en högpresterande automationslösning som ger säkrare kommunikation och bättre operativ insikt. Utan att ändra i befintlig elinstallation får ni ökad produktivitet och upptid samt lägre livscykelkostnad. Och utöver det alltså ett Buy Back-erbjudande!

Erbjudandet gäller fram till 1 december 2016. Kontakta oss så berättar vi mer om vad det betyder för just er.RX3i 04

Comments are closed.