ScanWare blir partner till ADEC

Vi är stolta att meddela att vi nu inleder ett samarbete med ScanWare i Sverige AB. ScanWare är ett etablerat och välkänt företag inom träindustrin och har bland annat under många år varit försäljnings- och serviceorganisation för FinScan på den skandinaviska marknaden.

ScanWare kommer vara försäljningskanal för våra system riktade mot träindustrin. I ett första skede kommer det omfatta följande:

  • WaneScan – Mätning, gradering och optimering. Läs mer…
  • ScanMate – Intelligent mätning och måttkontroll. Läs mer…
  • WoodLive – Produktionsanalys i realtid

Den här listan kommer utökas i takt med att vårt samarbete fördjupas ytterligare.

För oss på ADEC är det här samarbetet väldigt positivt. Med en försäljningskanal på plats kan vi fokusera mer på det vi är bäst på, nämligen utveckling av intelligenta mätsystem. Det innebär också en snabbare och bredare återkoppling från våra kunder, så att vi kan skapa ännu bättre lösningar i framtiden.

Besök gärna ScanWare på www.scanware.se.

Comments are closed.