Följ oss på adec.se under 2016

Under 2016 kommer det hända en del på vår webbplats. Och en del har redan börjat hända!

Här på nyhetssidan kommer vi bli mer aktiva och varje månad presentera aktuell information som kan vara intressant för både befintliga och nya kunder.

Vi lägger nu också ut vår fullständiga produktkatalog online. Det kommer ta lite tid eftersom vårt sortiment är stort. Ambitionen är inte bara att visa upp alla våra produkter, utan också ge relevant information om specifika produkter och vägleda er i er applikation. Vi är sedan många år stolta integratörer och återförsäljare för GE Automation & Controls, och deras system inom automation och industriell IT utmanar verkligen andra system som t ex Siemens, Mitsubishi och ABB, Så gör ett besök i vår webbshop!

ADEC är ett innovationsdrivet företag och har också en portfölj av egna system, framförallt inom mätning, optimering och vision. Våra befintliga kunder har känt till detta länge. Men nu kommer vi presentera våra lösningar även här på vår webbplats, så att kunder och samarbetspartners kan se vad ADEC gör och kan hjälpa till med.

Till sist vill vi önska alla ett gott nytt 2016. Vi ser fram emot nya spännande uppdrag och samarbeten. Vi ses!

Comments are closed.