Om oss

ADEC är ett innovationsdrivet konsultföretag inom industriell IT och systemutveckling. Vårt mål är att bygga system som skapar mervärde i våra kunders industriella processer och verksamheter. Våra system saluförs både under eget varumärke och som integrerade delar i våra kunders maskiner.

Sedan starten 1992 har vi deltagit i hundratals projekt inom en lång rad branscher, alltifrån bagerier, mejerier och livsmedel till husbyggnadsmaskiner och cybersågar. Vi är sedan många år systemleverantör till världsledande företag inom framförallt trävaruindustrin, t ex Catech AB (numera Söderhamn Eriksson) och MiTek Industries.

ADEC är dessutom integratör och återförsäljare för GE Intelligent Platforms, tidigare GE Fanuc, ett av världens starkaste bolag inom automation och industriell IT. Vi saluför, utbildar och ger support på hela sortimentet av PLC, I/O, motion control och SCADA.

På ADEC pratar vi om intelligent automation. I moderna system är det centralt att göra komplexa processer begripliga, eftersom det är först då kunden kan utnyttja systemets fulla potential. Våra ledord är optimering, visualisering och användarvänlighet.

Idag är vi åtta medarbetare på ADEC med huvudkontor i Nyköping och filial i Linköping. Här finns civilingenjörer, automationsingenjörer och datavetare till er hjälp för att lösa ert problem.

Välkommen att utveckla och utvecklas tillsammans med oss!

Min lista

Inga produkter finns i listan